hovenier vacaturesVacatures Noord Brabant infoVacatures contact
Bekijk de populairste vacatures
in Noord Brabant


De populairste vacatures in Noord Brabant
-


Alle functie categorieën:
Overzicht
Hovenier
Tuinlandbouw
Vee

De hovenier vacatures in Noord Brabant (Alle regio's)

Bosmaaier in Roosendaal 2017-09-20
NB-ROOSENDAAL, Je start als bosmaaier. Een baan met veel vrijheid en heerlijk buiten. De burgers spreken je aan wanneer ze zien dat het resultaat in de straten schoon en onkruid vrij is. Je werkt binnen een hecht team waar collegialiteit erg belangrijk is. Je werkt in kleine groepjes in en buiten de stad Roosendaal en de omliggende gemeenten.Bosmaaien kan op fulltime of parttime basis. Als Bosmaaier ga jij het o Naar volledige vacature.
Bosmaaier in Roosendaal 2017-09-01
NB-ROOSENDAAL, Als Bosmaaier ga jij het onkruid bestrijden door het gebruik van de zogenaamde bosmaaier. Dit volgens de instructies die tijdens de trainingsdag ook worden uitgelegd. Je ontvangt dagelijks de planning digitaal op de tablet die je bij vertrek ontvangt en via deze planning ga je dagelijks te werk. Je gaat met de bosmaaier het onkruid verwijderen op stoepen, pleinen en straten. Je doet dit op een ver Naar volledige vacature.
Fulltime & Parttime Bosmaaier in Roosendaal 2017-09-01
NB-ROOSENDAAL, Je kunt zowel als part-time en full-time bosmaaier aan de slag bij onze opdrachtgever Saver NV in Roosendaal.Als Bosmaaier ga jij het onkruid bestrijden door het gebruik van de zogenaamde bosmaaier. Dit volgens de instructies die tijdens de trainingsdag ook worden uitgelegd. Je ontvangt dagelijks de planning digitaal op de tablet die je bij vertrek ontvangt of via een uitgeprinte route van de spec Naar volledige vacature.
Leerling/ assistent hovenier fulltime 2017-05-18
NB-SINT OEDENRODE, Ben jij een buitenmens en houd jij van planten? Dan hebben wij de passende functie voor jou! Voor onze opdrachtgever uit Sint-Oedenrode zijn wij op zoek naar een assistent hovenier. Een opleiding als hovenier is hierbij geen vereiste maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt en al enige ervaring met het hoveniersvak. Je gaat samen op pad met een vakbekwaam hovenier om tuinen aan te leggen Naar volledige vacature.
Assistent hovenier fulltime in regio Veghel 2017-05-17
NB-Veghel, De zon begint te schijnen, de temperatuur stijgt, het gras groeit, de bloemen kleuren prachtig in elke voortuin en de sproeiers staan gereed! Je zegt de buurman die het gras aan het maaien is gedag, je zwaait naar de buurvrouw die het onkruid plukt, je hoort de vogels fluiten en je denkt bij jezelf: dat wil ik ook!Ben jij ook zon buitenmens en geniet jij van bloemen en planten? Dan hebben wij d Naar volledige vacature.
Voorman Hovenier 2017-04-08
NB-Oosterhout, Artiflex is een bedrijf van mensen, vóór mensen. Dit ligt verankerd in onze missie om flexibele vakkrachten langdurig te plaatsen binnen (internationale) organisaties en het inspireren van persoonlijke groei. Hierdoor is Artiflex uitgegroeid tot een expert op de snel veranderende arbeidsmarkt met honderden tevreden opdrachtgevers in Europa. Met aandacht voor de persoon achter het werk en toegespit Naar volledige vacature.
Voorman Tuinaanleg/Hovenier 2017-04-01
NB-GEFFEN, Werken in de buitenlucht, aanspreekpunt van de klant, zelf initiatieven nemen en je collegas aansturen. Spreekt dit je aan? Dan ben jij misschien de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.Voor een bedrijf in de omgeving van Oss zijn wij op zoek naar een voorman die zelf ook graag meewerkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leggen van graszoden en kunstgras. Je werkt in een leuk, informeel team Naar volledige vacature.
Fijn hoveniers 2016-07-25
NB-Cuijk, Heb jij passie voor alles wat met groenvoorziening te maken heeft?Werk jij graag in de buitenlucht? Ben je niet vies van hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor in de omgeving Nijmegen zijn wij op zoek naar HOVENIERS die allround inzetbaar zijn en/of zich nog verder willen ontwikkelen. Je hebt ervaring in het aanleggen, maar ook in het onderhoud van een tuin. Je hebt verstand van zaken en Naar volledige vacature.
Vakbekwaam hovenier 2016-02-20
NB-SINT OEDENRODE, Organisatie Een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is bij particulieren. In dit bedrijf is een prettige werksfeer, humor, openheid en directe communicatie zeer belangrijk. Functiebeschrijving Voor onze opdrachtgever in Sint-Oendenrode zijn wij per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd in een prettige en open organi Naar volledige vacature.
Leerling/ assistent hovenier 2016-02-20
NB-SINT OEDENRODE, Organisatie Een jong en dynamisch hoveniersbedrijf dat voornamelijk werkzaam is bij particulieren. In dit bedrijf is een prettige werksfeer, humor, openheid en directe communicatie zeer belangrijk. Functiebeschrijving Ben jij een buitenmens en hou jij van planten? Dan hebben wij de passende functie voor jou! Voor onze opdrachtgever uit Sint-Oedenrode zijn wij op zoek naar een leerling/ assistent h Naar volledige vacature.
Hovenier / Stratenmaker 2016-01-22
NB-DUSSEN, Organisatie een familiebedrijf dat zich al 75 jaar specialiseert in ontwerpen, aanleggen en onderhouden van prachtige particuliere tuinen, tuinen van bedrijven en openbaar groen. Functiebeschrijving Voor een gerenomeerd hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier / stratenmaker om hun frisse jonge team te versterken. Functie-eisen Je bent een stratenmaker die de puntjes op de i weet te zet Naar volledige vacature.

Vacature regios

Op zoek naar een agrarisch baan in Noord Brabant :
Deze pagina toont de inhoud van de RSS feed hovenier en : agrarisch